2021-02-21 09:35:50• hírek • Libertatea.ro / Szatmár.ro

Untold és Neversea: oltási bizonyítvány, vagy negatív COVID-teszt lesz a belépés feltétele

Edy Chereji és csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy az idei év nyarán megszervezhessék Románia két legnagyobb zenei fesztiválját, a kolozsvári Untoldot és a konstancai Neverseat.

Természetesen a két fesztivál megszervezését a hatóságoknak is jóvá kell majd hagyniuk, éppen ezért a szervezők különböző forgatókönyveket dolgoznak ki, annak érdekében, hogy meggyőzzék Raed Arafatot és embereit arról, hogy aki belép a fesztivál helyszínére biztonságban lesz, és nem is jelent majd veszélyt másokra.

Így született meg annak ötlete is, hogy a szervezők három olyan feltételhez kötik majd a belépést, amelyből legalább egynek teljesülnie kell, ha valaki belépne a fesztivál területére.

A szervezők úgy döntöttek, csak azt engedik majd be, aki beolttatta magát koronavírus ellen, erről pedig oltási bizonyítvánnyal rendelkezik, 2. aki bizonyítani tudja, hogy Covid-antitestekkel rendelkezik, 3. akit a bejáratnál gyorstesztnek veti alá magát, az eredmény pedig természetesen negatívra jön majd ki.

Ezen feltételek egyike elegendő lesz a fesztiválra való belépéshez.

A szervezők egyébként a Neverseat július 8. és 11. tervezik lebonyolítani, míg az Undoldra augusztus 5. és 8. között kerülne sor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: